Звезден фитнес пример: Сандра Бълок

Годините не й личат, защото спортува :)
Звезден фитнес пример: Сандра Бълок

За вярване или не, вчера любимата ни актриса отпразнува своя 47-ми рожден ден :) И, да, годините въобще не й личат.

След тежък развод и куп горчиви разочарования, Сандра Бълок продължава да изглежда свежа, щастлива и в удивително добра форма. Тя е поредното, макар и звездно, доказателство, че проблемите никога не могат да бъдат пречка пред желанието да се поддържаш в добра форма.

Днес в живота на Сандра няма тайни и неспазени обещания. А един истински сладур - осиновеният й син Луис, за когото тя се грижи с любов и отдаденост.

Въпреки многобройните си ангажименти на майка и работеща жена обаче, актрисата винаги намира достатъчно време да обърне внимание и на себе си. Ето как:

Тренировката

Сандра знае много добре, че не е хубаво да пуска скуката във фитнес подготовката си. За това непрекъснато разнообразява сесиите си с различен комплекс от упражнения и физически дейности.

Редува тренировка по пилатес с кикбокс. В същото време никога не пропуска упражненията с тежести.  Редовно тича и кара колело. Да не говорим, че през по-голямата част от времето носи Луис на ръце, а не в количка, както биха направили много майки. Е, мъникът все още не тежи много, но и сега е солидна тренировка за цялото тяло.

Сандра поддържа фитнес мотивацията си със стилна и удобна екипировка – с нови, зелени спортни обувки или със секси, розов екип. Звучи ви като излишна глезотия, но не е. Много често именно облеклото може да нахъса всеки към спортни постижения.

Храната

Чаровницата се е научила да планува менюто си за седмица напред. Едно вкусно и здравословно ястие според нея трябва да включва кафяв ориз, черен боб и зеленчуци на пара.

В хранителния си режим е оставила и ден за чийтинг. Тогава съгрешава с виенски сладкиши, понички и бекон, покрит с шоколад. А по случай много специални поводи, винаги се награждава с нещо също вкусно, макар и не чак толкова здравословно.

Признава, че след Нощта на Оскарите миналата година, когато грабна златна статуетка за най-добра актриса, е побързала да си хапне бургер. Без да се притеснява, че може да причини щета на роклята си. А ако си спомняте, одеждата й тогава беше наистина тясна! Ето това се казва смелост, нали? 

И накрая: Сандра никога не се наказва за провалена фитнес сесия. Защото...

"Животът е виновен за това :) Ако мога да тренирам всеки ден, ще тренирам. Уви обаче, попадам в моменти, когато в продължение на седмици не ми се спортува нищо. Тогава просто не спортувам, без да се обвинявам за направения избор. Говоря много и изгарям достатъчно калории", шегува се актрисата :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май