Звезден фитнес пример: Марио Лопез

Вдигаме температурата рязко с перфектното тяло на латино звездата
Звезден фитнес пример: Марио Лопез

Студено ли ви е? Ей сега ще ви загреем много добре! Момчетата – със жесток пример за перфектно мъжко тяло, момичетата – с ужасно секси латиноамериканец, който направо ще ви разтопи.

Той е Марио Лопез и, забележете!, е на 38. Може и да не се сетите веднага кой е, но щом го видите, ще ви се стори познат – снима се още от 80-те години на миналия век и е участвал в купища сериали и филми. Киноролите му не са сред най-успешните, но изявите в телевизията и на Бродуей му носят огромна популярност в САЩ.

Днес Марио се изявява като телевизионен водещ и е участвал в риалити формата Dancing with the Stars. Освен това има публикувани 3 книги – първата разкрива тайните на тренировъчната му програма, а следващите две са посветени на здравословното хранене и съдържат разнообразни диетични рецепти.

В края на миналата седмица обаче екзотичният Лопез предизвика стински фурор с кратък стриптийз в ефир. Той показа перфектното си тяло, разсъблечен ловко от Елън ДеДженеръс в популярното й шоу. Целта на водещата беше гостът й да покаже дали носи бельо от собствената си колекция, която вече е на пазара. Но, освен чифт боксерки, Марио демонстрира и отличната си физическа форма, включително забележителната си коремна преса. Горещо, горещо...

Каква е тайната?

Бокс! Симпатичният американец отдавна разправя навсякъде, че именно този спорт е универсалната тренировка за отърваване от излишните мазнини.

Той неведнъж е казвал, че боксът е сред най-балансираните начини за поддържане на мускулна плътност и маса и, едновременно с това – задържане на нисък процент подкожни мазнини. Разбира се, към обичайните спаринги и сериозна кардио програма за издръжливост, той добавя и подходящи упражнения с тежести.

justjaredОсвен това Лопез не пропуска спортни прояви - благотворителни маратони, състезания по плуване и триатлон и какво ли още не.

Пада си и по водните спортове - кара сърф, кайт и се гмурка и, изобщо, води максимално активен начин на живот.

Но винаги подчертава, че тренировката трябва да е съобразена с конкретната цел, която си поставя всеки. Той самият следва няколко типа програми, взависимост от това дали повишава мускулната си маса или само я поддържа на определено ниво, за да се впусне в следващото спортно предизвикателство.

Ние можем да кажем само, че водещият е намерил точната схема за себе си, защото изглежда наистина зашеметяващо... В този ред на мисли, не пропускайте да надникнете и в галерията ни.

А колекцията му мъжко бельо може да видите тук, където доставят и до България.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април