Звезден фитнес пример: Кортни Кардашиян

Реалити звездата отслабва с редовна джогинг сесия
Звезден фитнес пример: Кортни Кардашиян

Най-важното

Буут камп ("boot camp" на английски език) е вид интензивна тренировъчна програма, която обикновено се води на открито. Тя комбинира тичане, интервално трениране и упражнения с тежести.

В нея са включени и съвети за хранене. Наричат я така, защото е създадена за група от хора и наподобява на основната физическата подготовка при военните.

В момента е истински фитнес хит в САЩ и много звезди отслабват с нея.

Може да се каже, че сме леко пристрастни, но от сестри Кардашиян като че ли харесваме най-много Кортни. Е, не отричаме, че Ким и Клое също полагат грижи за външния си вид, но, странно, не им личи :)

Случаят при Кортни е друг – не случайно съвсем наскоро сладураната стана лице на новия брой на списание Shape. Днес 32-годишната реалити звезда, която само преди по-малко от две години роди първото си дете, наистина може да се похвали с перфектна фигура.

"Аз съм живото доказателство, че всяка майка е способна да влезе в добра форма след бременността", заявява с усмивка красавицата.

Между другото, сестри Кардашиян спортуват от малки. Баща им Робърт е бил луд фен на фитнес пътеката и, логично, е зарибил и тях да тичат.

Вторият съпруг на майка им – Брус Дженър, пък е бивш олимпийски шампион. Последният запалил момичетата по бойни изкуства.

Разбира се, днес тренировката на Кортни е доста модифицирана с цел да отговоря на ангажиментите й като майка и съпруга. А основната й фитнес мотивация е да харесва това, което прави.

"Опитах се да тренирам в зала, но бързо ми омръзна. Пробвах да ходя с Ким на буут камп класове*, но те също не са за мен. Тичането обаче е истинско предизвикателство", твърди тя. Брюнетката бяга редовно дори по време на бременността си.

"Съветвам ви да намерите най-подходящото време за джогинг и в никакъв случай да не се отказвате от сесията си.

За мен то е 7 часа сутринта, когато се изнизвам тихо от леглото и оставям синът ми да се гушка със съпруга ми Скот.

30-минутно кардио ме очаква на ъгъла на улицата. Мога ли да го пропусна?", шегува се сладураната.

Що отнася до храненето, още по време на бременността Котрни добавя в менюто си повече плодове и зеленчуци. А в ресторантите винаги поръчва полезни гарнитури от спанак или моркови.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май