Звезден фитнес пример: Ема Стоун

Как тренира новата любимка на Холивуд?
Звезден фитнес пример: Ема Стоун

Всички са луди по Ема! Ама буквално. Красивата американска актриса за нула време успя да омагьоса куп звездни котараци, между които и чаровника Райън Гослин, с който си партнират в лентата "Crazy, Stupid, Love". "Тя е неповторима. Друга като нея няма", призна откровено преди време в интервю Райън.

А съвсем наскоро жертва на опасния й чар стана и Джим Кери. Актьорът й се обясни в любов в едно доста, хм, странно видео, от което обаче всички разбраха, че нещата са на път да станат сериозни...

И как да не се влюбиш в тази разкошна мадама: тя е стилна, красива и в удивително добра форма! Но каква е тайната на сладураната? Вижте:

Тренировката

Мис Стоун разчита на адреналин в програмата си, за да изглежда добре. Не е случайно, че редовната й занимание е скалното катерене. Любимото й място за изкачване е живописната местност Челси Пиърс край Ню Йорк. Другата й страст пък е сърфът.

Когато астрономическите условия не й позволяват да пълзи смело по опасни скали или да язди океанските вълни, Ема се посвещава на интересни активности на закрито. От години тренира пилатес и е доказан фен на упражненията с тежести.

При ограничени възможности за спортуване, тя често прибягва и към ходенето. Което всъщност никак не е лоша спортна алтернатива. (Вижте защо тук

Сладураната обожава да скита с часове по приятни пътеки в зелени и спокойни паркове. Сигурни сме, че с удоволствие би минала и няколко пъти по алеята на славата в Холивуд ;).

Що се отнася до храненето, Ема твърди, че избягва да се подлага на садистични диети и не се ограничава в приема на любимите си сладкиши. Абсолютно вярва, че когато човек тренира редовно, няма смисъл от излишни и натоварващи психиката ограничения...

Всеки със собствената си формула за здраве, нали? Оставяме настрана Ема и питаме вас: как поддържате вие фигурата си?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 29.08.2011 | 15:19
    Смея да се съглася с теб = )
  • 1
    от Не е посочен | 29.08.2011 | 12:06
    Става става :) Мацката е кул :) А и ролята и в SUPERBAD беше великолепна :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май