Звезден фитнес пример: Елизабета Каналис

Или как спортува един страхотен италиански модел
Звезден фитнес пример:  Елизабета Каналис

Италианската прелест Елизабета Каналис е модел, актриса и телевизионен водещ. А към днешна дата, сладураната е приела още едно предизвикателство – участник е в реалити предаването "Dancing with the Stars", чийто пореден сезон стартира по американската телевизия ABC миналата седмица.

Още с първата си поява на сцената, чаровницата показа, че освен всичко друго, танцува страхотно и, че е готова да победи в звездното състезание, в което популярни личности се опитват да влязат в ритъм, с помощта на професионални танцьори.

А как се подготвя тя за участието си в него, вижте след ред разстояние:

Тренировката

На този етап от живота си Елизабета танцува много – по шест часа на ден, седем дни в седмицата. И няма как! Победата изисква пълна себеотдаденост и труд, нали?

Като оставим настрана танците, другите й любими физически дейности, за които обаче сега не й остава особено много време, са кикбоксът и плуването.

"Обичам разнообразието в живота си", признава италианката. "И двата спорта са наистина интересни, подобряват циркулацията на кръвта и са перфектна тренировка за цялото тяло", допълва тя.

Храната

Тъй като води крайно активен начин на живот, Каналис се подлага на висококалоричен хранителен режим, с който си осигурява достатъчно енергия за всяко участие в шоуто, както и за самите репетиции. С две думи: хапва от всичко, по много.

Въпреки това, заради танцуването, днес тя може да се похвали със стегнат и хубав корем, какъвто, признава, никога не е имала досега.

Също така, споделя, че е абсолютен фен на въглехидратите, които обаче гледа да консумира в ранната част на деня, а за обяд и вечеря предпочита меню, богато на протеин.

"Понякога си нося бисквитки по време на репетиция, защото имам нужда да хапвам постоянно", споделя. "А когато се прибера вкъщи, отварям хладилника и унищожавам всички продукти!", шегува се тя.

Откровено отрича всички диети и казва, че не се подлага на такива: "Гладуването никога не ми е било по вкуса, даже го мразя. Кара ме да изпадам в лоши настроения. Не го препоръчвам на никого", заключва сериозно тя.

В кухнята

Мис Каналис казва за себе си, че не е перфектна домакиня и че рядко готви. Все пак, когато го прави, често си приготвя паста със скариди, с малко чесън и пикантен сос. Мммм!

Ние мислим да пробваме този специалитет, а междувременно ще стискаме палци на красавицата да успее да се докаже и в попрището на танцьор.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май