Жена свали 30 килограма и пробяга полумаратон

Жена свали 30 килограма и пробяга полумаратон

Най-важното

Още по темата

Кари Стефен свали 30 килограма за няколко месеца, което доказва, че хората нямат граница. След смъртта на майка й от рак през 2009г. Кари изпада в депресия и започва да се храни нездравословно и спира да се движи. Тя достига тегло от почти 90 килограма, когато решава, че това няма да е нейният начин на живот. Тя решава да отслабне и да се вкара във форма в памет на мъртвата й майка. За 1 година тя тренира всеки ден по няколко часа във фитнеса и бягане и започва да се храни правилно. Точно 1 година по-късно, Кари е тежала с 30 килограма по-малко. Най-важното е, че тя се чувствала добре, във форма, и изглеждала по начина, по който иска.

Нейната вдъхновяваща история не спира до тук. Когато тя отслабнала и се върнала във форма не спряла до там, а продължила да тренира. 1 година след нейната невероятна трансформация, тя завършила първия си полумаратон, отново в памет на нейната майка. От тогава тя е завършила около 30 полумаратона. Според нея това я кара да се наслаждава на бягането и й помага да не допусне да се върне там, от където е започнала.

Вижте още: Мъж свали 20 килограма и направи мечтаното тяло.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Прочетете още: Правилата за фитнес и сваляне на килограми.

Вижте една невероятна трансформация.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май