Есен в тренировката

Сезонът е просто перфектен за солидна доза движение
Есен в тренировката

Казват, че по това време на годината има голяма опасност да ни налегнат депресивни състояния и лоши настроения. Точно затова е важно сега още повече да наблегнем на фитнес заниманията. Ta, eто няколко активности, които са наистина подходящи за практикуване през есента. 

Колоездене

Забравете за класа по спининг – ще си го причинявате цяла зима! Облечете се добре и скачайте на колелото. Условията навън позволят да велосипедирате в магическа атмосфера, не я изпускайте.

Кикбокс

Има няколко категорични причини да се запишете на кикбокс и есента определено е една от тях. Никога скучен, този спорт ще предизвика на двубой издръжливостта и концентрацията ви. Той е добър вариант за тези от вас, които искат да свалят килограми преди шеметно приближаващите коледни и новогодишни празници.

Гореща йога

Студеничко ви е, а? Е, стоплете се с тази разновидност на индийската практика. Когато свикнете с горещината в залата, въпросната активност ще ви предложи необятни възможности за подобряване на гъвкавостта, енергията и силата. Изобщо: много хубави неща ви очакват по време на топличката ви сесия.

Тичане

Точно сега температурите са най-подходящи за бягане на открито – навън нито е горещо, нито е студено. Идеално! Ако не ви се припка сами, повикайте си другарче.

Хайкинг

Факт. Сега в гората няма да има толкова буби, колкото през лятото. Ще е по-тихо и спокойно. Така че какво чакате! Още този уикенд си организирайте поход. Обещаваме, че ние ще дойдем с вас.

Е, спираме тук, есента нека продължи – красива и спортна е и това ни харесва. А ако вие ни харесвате, покажете го ей тук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април