Една история за 50 набирания

След дълги години на постоянство и целеустременост
Една история за 50 набирания

Днес видяхме как един млад мъж изпълнява 50 последователни набирания и 50 последователни лицевите опори. И докато второто постижение не е нещо, за което ще му завидим, първото определено е повод за размисъл и угризения.

Но както всеки човек и този не се е родил свръхсилен, издръжлив и можещ. В блога си той разказва за училищните си години, когато се е нуждаел от усилени тренировки, за да постигне 3 набирания с пълен обхват. 3 набирания са смехотворен подвиг за едно момче, но "усилени тренировки" е понятието, което трябва да ни респектира в случая. Защото целият му живот оттам-насетне преминава под този наслов.

Следващата му "голяма" цел е 10 повторения. За да я постигне, той организира тренировката си така, че всеки път общият брой набирания, които прави, да е не по-малко от 10. По онова време той е само на 11 и споделя, че самата мисъл за 50 последователни повторения на лоста му се струва налудничава и невъзможна.

И въпреки това бавно и постепенно тръгва към нея. Системата е същата – натрупване на общ брой от минимум 50 набирания в една тренировка. За този си стремеж младежът, пишещ под псевдонима zakaveli thadon, казва, че всъщност е най-старата му физическа амбиция. Сами можете да се уверите, че я е постигнал.

Той е наясно, че нито е първият, нито последният човек, който ще извърши подобен подвиг. Но надеждата му е, че ще има хора, които да видят във видеото му не толкова демонстрация на мускулна издръжливост, а вдъхновение да си поставят една "непостижима" цел и да я надхвърлят.

Затова, не бързайте! Помислете си какво искате да направите с тялото си и започнете много неотклонно да се приближавате към този идеал. Имате на разположение цялото време от този момент до края на живота си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май