Една жена в движение

Оделия Голдшмид познава тялото си и го владее съвършено
Една жена в движение

Има хора, които се движат, за да изглеждат добре. Други го правят, за да бъдат максимално добри в спорта или просто, за да преодоляват по-лесно препятствията, които ежедневието поставя пред тях. Трети виждат в активността начин за разтоварване от стреса. Има и такива, които просто искат да научат тялото си на неща, които останалите не могат.

Оделия Голдшмид може да отговаря на всичките тези описания, но не бих казал, че тя принадлежи към която и да е от гореизброените групи. Тя принадлежи към едно малцинство, за което движението е едновременно път и посока. Хората като нея се движат не само, за да развият тялото и съзнанието си отвъд това, което се смята за възможно. Те го правят, за да скъсат очертанията на понятия като "паркур", "акробатика", "трикинг", "кросфит" и всичко останало, което може да ви мине през акъла, докато ги гледате.

Много от вас биха видяли в следното видео един куп зрелищни номера, извадени като от цирка. Някои обаче ще видят много повече – една жена, която е опознала движението, и с негова помощ е познала себе си.

Независимо от целта, всяко движение е гениална идея. Елате при нас във фейсбук и ще ви заринем с възможности да се поразмърдате малко.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май