Гмурни се. В тренировката за корем

С ей тези чудесни упражнения
Гмурни се. В тренировката за корем

Така, така. Дългоочакваният ви отпуск дойде – супер! Както се казва, насладете му се от сърце, заслужихте си го. А ако прекарвате по-голямата част от свободното си време в басейн, задължително поспорувайте.

Във видеото по-долу ще откриете перфектната "мокра" тренировка, от която имате нужда. Тя ще предизвика на двубой коремната ви мускулатура, което винаги е добра новина.

Упражненията в комплекса са общо пет и, въпреки че водата донякъде улеснява изпълнението им, не са елементарни. Даже напротив.

Реализирайте по 10-15 повторения от първото и второто. Третото го правете в рамките на 30 секунди. Четвъртото ще ви измъчи отново с 10-15 повторения, а повторенията на петото са също 10-15, но и за двете страни. Починете и ако имате сили, преборете се за още една серия.

А понеже сте в басейн (и не само заради това) изпълнявайте движенията контролирано, за да предотвратите риска от подхлъзвания и, като цяло, от контузии.

Е, хареса ли ви? Е, добре, обещаваме, че ще ви показваме още много такива тренировки. В знак на благодарност, подкрепете ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май