Гмурни се. В тренировката за басейн 2

Яко, яко, яко
Гмурни се. В тренировката за басейн 2

Сигурни сме, че упражненията, които ви показахме на миналия плаж, адски ви харесаха, нали? Затова, вярвамe, с още по-голямо желание ще преминете към изпълнение на следващата забавна сесия.

Хайде, потопете се във видеото и да действаме:

Както виждате, комплексът включва 5 доста натоварващи кардио движения. Първото представлява спринт във вода, на място. Колкото по-бързо движите краката, толкова по-добре. Спринтирайте в продължение на 30 секунди и продължете нататък.

Второто упражнение е нещо-като-набиране, но, вместо лост, ще ползвате ръба на басейна, за да го реализирате. Направете 10-15 повторения.

Продължете със скок, като с помощта на ръцете поддържате равновесие (както е показано във видеото). Тук е важно да се намирате достатъчно надълбоко така, че раменете ви да са покрити с вода. Направете отново 10-15 повторения.

Следващото упражнение пак е скок, ама този път ще трябва да подскачате настрани, опирайки при приземяване повърхността на басейна с върха на пръстите на краката си. Готиното е, че така ще поработите и върху поясната мускулатура. Преборете се за 10-15 повторения.

Последното движение е най-трудно, но и най-забавно. За да има полза от него, трябва да отидете наистина надълбоко, където краката ви не докосват пода (ако не можете да плувате добре, не го изпълнявайте). Започнете да "тичате" на едно място, като размахвате долните и горните крайници в ритъм в продължение на 30 секунди.

Ето това е :) Тренировката ще ви хареса, убедени сме. А ако е така, побързайте да ни станете приятелчета във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май