Вижте как да направите здрави ръце

Вижте как да направите здрави ръце

Най-важното

Ако вече сте се изморили и не можете да направите още едно повторение на любимото ви упражнение за ръце, пробвайте този малък трик. Съберете краката си по-близо един до друг. Това ви дава по-добра стабилност, от където можете да подобрите представянето си на тренировка. По-добрата стойка ще ви даде повече сила и ще можете да направите допълнителни повторения.

Според Биджи Гадър, фитнес инструктор към списание "Mens Health" по-добрата стойка и по-добрата опора няма да ви помогне само да направите допълнителни повторения, но и ще ви позволят да вдигнете повече килограми. Това от своя страна ще ви помогне по-бързо да направите ръцете си по-здрави.

Освен това според Гадър, ако поставите краката си правилно не само ще вдигате повече килограми и ще правите повече повторения, но и ще ви помогне да натоварите само мускула, който трябва. Например ако правите упражнение за бицепс с дъмбели, ако краката ви са стабилни, ще намалите движенията в тялото и ще натоварите само бицепса.

Ако приближите краката с няколко сантиметра няма да има голям ефект, те трябва да са допрени един до друг. Този прост трик ще ви помогне да подобрите бързо представянето си на тренировка и ще видите, че техниката е важна при всяко упражнение.

Вижте още: Тренировка за бицепс с дъмбели.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април