Вижте защо не можете да направите мускули

Вижте защо не можете да направите мускули

Най-важното

Повечето хора започват да ходят на фитнес за да направят мечтаното тяло. За повечето от тях мечтаното тяло е мускулесто и здраво. Но идва и проблемът, който съпътства повечето хора във фитнеса - не постигат желаните резултати. Повечето се оплакват, че тренират няколко месеца, а няма голяма разлика и се отчайват. Ето няколко грешки, които допускате във фитнеса, които ви пречат да постигнете мечтаното тяло. Ако ги премахнете, по-бързо ще подобрите представянето си и ще достигнете до целите си.

Не сте търпеливи. Търпението е важно за трениращите. Не може за 1 месец от обикновен човек, който не се е движил особено да направите тяло, което е достойно за Олимпиада. Трябва да сте търпеливи, хубавите неща стават бавно, гласи народна мъдрост. Това се отнася и за изграждането на мускулите.

Не избират правилната тренировка. Ако сте начинаещи и не се интересувате много от спорт, като отидете във фитнеса не правите правилните тренировки. Най-вероятно някой познат ви е казал какво да правите или просто гледате другите какво правят. Всеки човек има нужда от различни тренировки, за това е нужно да се свържете със специалисти.

Нямате правилната поза. Техниката на упражнението е важна, ако не го правите правилно, то няма да натовари мускулите и следователно няма да постигнете целевите резултати. За това позата на правене на упражнение е важна и трябва да внимавате за нея.

Правите прекалено много кардио. Кардиото е хубаво когато искате да свалите килограми, но когато искате да качите мускулна маса, кардиото ви вреди. Това е така, защото то не изгаря само мазнини, но и мускули.

Не се храните правилно. Ако искате да натрупате мускулна маса, трябва да приемате мазнини и протеини. Това са храните, които изграждат мускулите и трябва да наблегнете на тях. Все пак трябва да приемате и други вещества, защото и те са важни. Най-добре е да съчетавате месо със зеленчуци.

Скатавате. Много често когато ви налегне умората, намалявате повторенията или сериите или не правите упражнението правилно. Това също може да доведе до забавяне на резултатите. Колкото и да ви е трудно и изморено, не скатавайте, а се мотивирайте и завършете тренировката.

Плашите се от нови движения. Когато трябва да правите ново упражнение ви е страх от предстоящи контузии или от това дали ще го направите правилно. Но за да е ефективна тренировката ви, трябва да има разнообразие и ще ви се наложи да опитате нови упражнения.

Вижте още: Тренировка за сила и бързина.

Вижте още: 7 минути за перфектното тяло.

Вижте още: 15-минутна тренировка за цялото тяло.

Вижте още: Тренировка за изгаряне на скритата мазнина.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април