В отлична форма за 10 минути

Упражнения за общ тонус и красива фигура
В отлична форма за 10 минути

Едва ли има по-ефективен начин да посрещнете новата работна седмица от това да заложите на ефективна тренировка за цялото тяло, но само в рамките на 10 минути.

Предлагаме ви система изработена от сайта Prevention.com, чиято цел е да влезете в отлична спортна форма в рамките на 8 седмици и дори да се лишите от някой и друг излишен сантиметър около талията си.

За целта ви е необходимо да разполагате с леки гирички от 2, 3 или 4 килограма, стол и часовник. Направете 3 серии като отделите за всяко упражнение по 50 секунди и почивайте след всяко упражнение в рамките на 25 секунди.

Добре е да използвате тази система 3 пъти в седмицата в продължение на 8 седмици, за да видите позитивните резултати.

1644878Gordon Bleicher

Направете крачка напред с левия крак, гира в дясната ръка и дясно коляно, което се намира перпендикулярно на лявото. При клекнало положените гирата трябва да ви се намира на нивото на рамото. Изправете се и изтласкайте гирата нагоре на нивото на рамото. След което отномво клекнете. Изпълнявайте този вид клек в рамките на 25 секунди, след което повторете същото упражнение с другия крак за още 25 секунди.

1644876Gordon Bleicher

Седнете на ръба на стола като с ръце хванете ръба на седалката. Плъзнете дупето и свийте лактите докато спускате тялото надолу, така че ръцете да са почти успоредни на пода. След което започнете да повдигате дупето и тялото нагоре като същевременно с това вдигнете и левия как както и показано на снимката. Повторете в рамките на 25 секунди, след което повторете същото упражнение с десния крак.

1644877Gordon Bleicher

Легнете на пода и поставете краката върху стола, така че с тялото да постигнете прав ъгъл, както е показано на снимката. Повдигнете горната част на торса за коремна преса. Върнете се в изходно положение, след което повдигнете дупето. Изпълнете упражнение в рамките на 50 секунди.

1644875Gordon Bleicher

Легнете на пода като повдигате едновременно горната част на тялото и краката. След което изпънете като не спускате главата и краката до пода. Краката е добре да ви се намират на 45 градуса от пода. Изпълнете това упражнение в рамките на 50 секунди. Направете почивка от 25 секунди и направете цялата поредица от упражнения още 2 пъти.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април