Бруталната тренировка на жената бодигард

В Китай :)
Бруталната тренировка на жената бодигард

Ако си мислите, че историята, на която сте станали свидетели във филма редник Джейн, се е родила в нечие екстремно въображение, след малко ще престанете да си го мислите. По цял свят жените войници подлежат на не по-малко брутални тренировки от мъжете и това е еманципация в истинския смисъл на думата. Но тъй като нямаме достъп до секретните кадри от военни обучения, ще ви предложим една не по-лоша алтернатива.

Понастоящем 30% от милионерите в Китай са от женски пол. Това предопределя нарасналото в последно време търсене на жени телохранители. Дали тази тенденция е въпрос на реална необходимост или нужда от засвидетелстване на определен статус е въпрос, чиито отговор може би ще потърсим друг път. Резултатът от нея обаче е, че все повече китайски момичета са привлечени от възможността да станат бодигардове, заради потенциално високите доходи.

Кадрите, които ще видите по-долу и в галерията, са от китайската Академия по сигурност в Пекин, където се провеждат курсове за придобиване на сертификат за телохранител. Не можем да се наемем да коментираме адекватността на използваните от инструкторите тренировъчни похвати, защото това е една професия, която ни е безкрайно чужда...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април