4 упражнения подходящи за леглото

Ще ви отнемат само 5 минути, но ще ви заредят с настроение!
4 упражнения подходящи за леглото

Поддържането на отлична форма и кондиция на тялото е въпрос на правилна нагласа и добре подбрани упражнения, с които ще съумеете да се чувствате красиви, слаби и със самочувствие.

Предлагаме ви 4 упражнения от Prevention.com, с които спокойно можете да постави старт на деня си и да се чувствате в отлична форма.

Благодарение на тях ще забързате метаболизма, ще успеете по-бързо да посетите тоалетната и в същото време ще станете от леглото изключително освежени и готови да посрещнете деня с чаша горещ чай или кафе.

1604207Mich Mandel

Повдигнете горната част на тялото, стегнете мускулите на корема и започнете да свивате последователно краката към корема, като се стремите в изправено положение да го задържате във въздуха. Направете между 20-30 повторения с всеки крак.

1604208Mich Mandel

От легнало положение свивайте краката и горната част на торса. Стремете се да придържате мускулите на корема стегнати. Направете 20-30 повторения.

1604206Mich Mandel

Въздушна ножица с краката изпълнявайте, като останете в легнало положение със стегнати коремни мускули и повдигната горна част на тялото. Направете с всеки крак около 20-30 повторения.

1604209Mich Mandel

Останете в легнало положение и с изпънати крака вдигайте и спускайте краката до 45 градуса. Направете между 20-30 повторения.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април