25 начина за сваляне на килограми (III част)

25 начина за сваляне на килограми (III част)

Искате ли бързо и ефикасно да свалите ненужните килограми. Вижте последните 8 съвета.

Яжте повече пъти по-малко храна. По този начин стомахът ви ще успее да смели всичката храна и ще успеете да абсорбирате всички хранителни вещества. Така ще избегнете подуването на стомаха.

Сменяйте приема на калории. Един ден той може да е по-голям за сметка на друг. Свържете приема на калории с тренировките. Ако ви предстои тежка тренировка увеличете калориите.

Никога не пропускайте закуска. Закуската е най-важното хранене в деня. Не го пропускайте. Защото ако пропуснете закуска се събират 15-16 часа без да сте приемали никаква храна.

Намалете въглехидратите. Наблегнете на протеините и мазнините, които дава месото.

Не бъдете мързеливи. Когато пред вас стои избора в дъждовен и студен ден дали да тренирате или да си останете на топло и да гледате телевизия, изберете тренировката.

Ходете повече. Избягвайте да ходите на работа с автобус или с автомобил, а ходете пеша. Това ще ви помогне в борбата с килограмите, макар и да не го усещате.

Следете здравето си. Ходете често на изследвания. Изследвайте си кръвта, нивото на холестерол, сърцето и всичко, защото най-важното е да сте здрави.

Спете повече. В днешното забързано ежедневие много хора пренебрегват съня. Не го правете! Спете поне 8-9 часа, за да може тялото ви да се възстанови.

Вижте още: Тренировка за гръб.

Вижте още: 3 начина да правите клек.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април