25 начина за сваляне на килограми (II част)

25 начина за сваляне на килограми (II част)

Искате ли бързо и ефикасно да свалите ненужните килограми. Вижте тези 25 начина да го направите. Следват вторите 8 от 25-те съвета за ефикасно сваляне на килограми.

Тренирайте с партньор. Ако има с кого да тренирате ще ви е по-лесно и ще направите цялата тренировка с него. Дори е възможно да се конкурирате и да направите по-качествена тренировка.

Свалете си фитнес приложения. В ерата на смартфоните, тези апликации са в помощ на трениращите. Можете да си изтеглите програма, която да ви показва какви упражнения да правите във фитнеса или да ви проследи бягането, като измери колко километра сте избягали и ви покаже маршрута на картата.

Следете храната. Най-важното нещо при свалянето на килограми е да се храните правилно. Направете си график какви храни трябва да приемате и на хранителните вещества, които са ви необходими.

Наблегнете на домашната храна. Избягвайте да си поръчвате храна или да си купувате готови. Сгответе си я у вас ако имате време. Така ще си изберете съставките и знаете, че е качествена.

Премахнете газираното и алкохола. Наблегнете на водата, защото тялото ви трябва да се хидратира. Газираното води до подуване на стомаха и ще ви върне назад в тренировките, а алкохола е вреден и ще ви провали седмици тренировки.

Яжте повече риба. Тя трябва да присъства поне 2 пъти в седмичното ви меню. Тя е богата на веществата, които са ви необходими за здравословно съществуване и е с ниско съдържание на мазнини.

Научете се да ядете без месо. Месото е важно и хранително, но може в няколко ястия да го пропускате. Научете се да си правите вегетариански ястия.

Прочетете още: Правилата за фитнес и сваляне на килограми.

 

Прочетете още: Няколко причини да тренирате през лятото.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май