15-минутна тренировка за перфектно тяло

15-минутна тренировка за перфектно тяло

Най-важното

Тази тренировка ще ви отнеме само 15 минути, но ще ви помогне да стегнете тялото си и да направите мускулите си по-здрави. Освен това ще изгорите калории, което прави тая тренировка идеалното средство за борба с наднорменото тегло. Загрейте хубаво и пробвайте тези изометрични упражнения.

1. Лицева опора и задържане. Направете лицева опора, като сте долу задръжте за 1 минута и тогава се вдигнете. Изглежда ви лесно? Ще се убедите, че не е така. Направете 3 повторения.
1363857Womenshealthmag
2. Вдигане на кръста със задържане. Легнете на дюшек и се подпрете на ходилата си, като краката са сгънати в коленете и рамената си. Вдигнете си кръста и дупето на горе и задръжте за 1 минута. Направете така 3 повторения.
1363858Womenshealthmag
3. Клек със задържане. Това класическо упражнение ще ви помогне да заздравите долната част на тялото си. Клекнете до прав ъгъл и задръжте за 1 минута. Направете така 3 повторения.
1363856Womenshealthmag
4. Напади. Направете това класическо упражнение, като краката ви са под ъгъл от 90 градуса задръжте за 30 секунди и сменете краката. Направете 6 смени.

1363859Womenshealthmag

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април