13-те най-добри упражнения за гърди (II част)

13-те най-добри упражнения за гърди (II част)

Най-важното

Ако искате да направите перфектните гърди, то следващите 13 упражнения са перфектните за вас. Те ще ви помогнат да тренирате мускула, като намалите вероятността от травми. Освен това тези упражнения могат да се правят както от мъжете, така и от жените. Нужно е само желание.


8. Вдигане на дъмбел с 1 ръка. Легнете и вземете дъмбел и го вдигайте с едната си ръка. Това упражнение ще натовари не само гърдите ви, но и трицепса ви.
1400753Leanitup
9. Наклонена лежанка. Предишния път главата ви беше по-високо от тялото, а сега е обратното. Това е едно от най-трудните упражнения за гърди.
1400756Leanitup
10. Лежанка с тесен хват. Това ще натовари и трицепса, но и гърдите. Трябва да хванете лежанката на 3 педи, така ще ви е по-трудно да пазите равновесие.
1400754Leanitup
11. Флайс. Това е друго от основните упражнения за гърди. Хванете дъмбели в двете си ръце и ги разперете на страни и едновременно ги вдигнете над гърдите, като не си сгъвате ръката.
1400758Leanitup
12. Дърпане на кабели за гърди. Хванете ги както е показано на снимката и едновременно ги сгъвайте пред гърдите.
1400757Leanitup
13. Дъмбел на зад. Легнете и хванете дъмбела над вас и го пуснете зад главата си, без да си сгъвате ръцете.

1400755Leanitup

Вижте още: 15-минутна тренировка за цялото тяло.

Вижте още: Тренировка за изгаряне на скритата мазнина.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май