1000 калории по-малко само за 1 час

С тренировките на Бари
1000 калории по-малко само за 1 час

За тези от вас, които тренират не просто, за да поддържат форма и за добър тонус, а също така и с цел да свалят килограми, имаме добра новина. Намерихме фитнес програма, която обещава да ви отърве от завидните 1000 калории... само за един час. Оу! 

"Най-добрата тренировка в света" - този приз са заслужили упражненията, които са известни като "Тренировъчен план на Бари".

Признаваме си, че не сме пробвали въпросния комплекс и не можем на 100% да сме сигурни в неговата прокламирана ефикасност. Но на официалния си сайт тренировъчната програма е представена като "най-ефикасния, най-достъпен и забавен начин" за сваляне на килограми.

В рамките на 60 минути в тази тренировка са събрани интензивни кардио упражнения, комбинирани със силови движения. Включени са и такива с тежести, както и коремни преси. Говори се, че програмата изразходва много енергия и е доста вероятно хора, които нямат предварителна подготовка, да се изморят бързо.

Оказва се, че редица знаменитости от Холивуд са привърженици на този тренировъчен план и поддържат форма с него – Ким Кардашиян, Аманда Сейфрид, Кристина Апългейт, Кари Ъндърууд, Кейти Холмс, Джесика Бийл, Сандра Бълок и др.

Ето и клипове с упражненията:

Какво смятате, м? Ще дадете ли шанс на Бари - споделете мнение с нас :) 

Иначе, обещаваме винаги да сте във форма, ако следвате нашите съвети. Предоставяме ги щедро и на https://www.facebook.com/FitWell.bg .

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май