Фитнес уреди в офиса: столът 3

Вашият добър приятел в тренировките на работното място
Фитнес уреди в офиса: столът 3
inm

Да ви се похвалим: от 2 дни малкият ни екип се помещава в друг офис – по-хубав и значително по-светъл. Направо: идеален! А най-готиното е, че отново имаме на разположение куп спорни атрибути и приспособления...

И вие ги имате – само се огледайте :) Столът, например, е чудесен фитнес уред, откъдето и да го погледнете.

Приканваме ви да го използвате още сега, като изпълните с негова помощ поредното готино упражнение. Въпросното движение взехме назаем от балета – хубаво е, защото, ако го практикувате редовно, ще оформи мускулите на краката ви и най-вече тези на прасците и на бедрата.

И така, готови ли сте?

  • Застанете в близост до стабилен стол. Поставете ръцете си върху облегалката му, леко свити в лактите. Заемете първа позиция в балета – изправете гърба, съберете петите и насочете ходилата настрани така, че да образуват горе-долу ъгъл от 45 градуса помежду си.
  • Сега се повдигнете на пръсти, заставайки на възглавничките само. После направете плие, като свиете краката така, че коленете ви да сочат настрани и да се намират над пръстите на долните ви крайници. По този начин. За повече опора напрегнете мускулите на корема.
  • Накрая изпънете краката, стягайки мускулите на бедрата, и стъпете отново на пети. Повторете цялото нещо общо 20 пъти.

Ми, това е :) Тук пък вижте още едно хубаво упражнение, което бихте могли да реализирате, съвместно със стола си...  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април