Тип-топ с фитнес топка 5

Тествайте баланса си с швейцарската любимка :)
Тип-топ с фитнес топка 5

Скъпи приятели, обедната почивка мина отдавна и, според мен, сега е ред на кратка кафе пауза :) Предлагам ви обаче, вместо стимулиращата напитка, да си направите една бърза тренировка. Оф, добре, разбирам, че точно днес не ви се спортува.

Е, в такъв случай ми хрумна нещо друго: отделете само няколко минути, за да изпълните още едно много готино упражнение. Освен, че е забавно, то ще ви позволи да тествате баланса си, не се съмнявайте. А, ако го правите редовно, може да ви помогне да подобрите силата в поясната мускулатура.

Та, за да преминете към действие, трябва да се обърнете за помощ към така любимата ви фитнес топка. Знаем, че е близо до вас, готова да ви служи вярно и самоотвержено. Хващайте я и..

  • Седнете върху нея с разперени настрани ръце така, че те да образуват буквата "Т" с горната част на тялото ви. Гърбът ви трябва да е изправен, а ходилата – здраво прилепнали на пода. Ето така.
  • Сега вдигнете десния крак така, че стъпалото ви да застане на известно разстояние от земята. Браво! За да запазите равновесие по-лесно, стегнете коремните мускули. Това ще ви осигури повече стабилност.
  • Задръжте в тази поза за 20-30 секунди и после повторете процедурата с другия крак. Реализирайте общо две серии.

Чудесни сте! Утре пак, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май