Старт! Да тренираме дупето

С това много яко упражнение, което откраднахме от Мадона
Старт! Да тренираме дупето
inm

Стига сте се ослушвали – време е за тренировки! 

Точно така. Ако поспортувате, ще се стоплите. И не само. Ще се събудите и ще се заредите с добро настроение и енергия.

Затова не се колебайте, а бързо направете ето това много хубаво движение за дупе (бонусът е, че ще поработите и върху мускулите на краката).

  • Легнете на удобна постелка срещу стабилен стол и свийте краката в коленете под ъгъл 90 градуса, като поставите петите върху седалката и изпънете стъпалата в контрашпиц.
  • Сега прехвърлете левия крак върху десния така, че глезенът му да се намира върху дясното бедро, в непосредствена близост до коляното. Изпънете ръцете покрай ушите. По този начин:

437348df-556a-a473-b125-a348a95e6aa4Fitwell.bg (колаж)

  • Натискайки ръцете в земята за опора, повдигнете дупето към тавана, докато тялото ви образува права линия от раменете до коленете. Стегнете глутеусите и поясните мускули. 

321eacd1-4aad-124c-0638-6bcd83981705Fitwell.bg (колаж)

  • Спуснете седалището на разстояние приблизително 2 см от земята и... това е едно повторение. Направете общо 24, сменете краката и реализирайте описаната процедура отново. Ще е добре да се преборите за общо 2 серии :)

За да ви надъхаме да пробвате упражнението, ще ви кажем, че го взехме назаем от Мадона. Движението е част от тренировъчна програма, разработена от кралицата на попа, съвместно с настоящата ѝ треньорка – бившата танцьорка Никол Уинхофър :)

Е, щом Мадона го прави, защо да не го направите и вие, м? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.