На високи токчета по безопасния начин

Дами, подгответе крачетата си за въпросното предизвикателство с няколко добри упражнения
На високи токчета по безопасния начин

Признавам си, че съм фен на ниските обувки – тези, с които можеш да хвърчиш наляво-надясно. Които ти дават неограничена свобода на движение :)

Но, уви, понякога и на мен ми се налага да се качвам на високо. За да подготвя краката си за предизвикателство на токчетата, правя упражнения за:

Глезените

Същите трябва да са мобилни, за да могат да издържат на нерегламентираното ми патешко поклащане. Раздвижвам ги така или така. Междувременно, тренирам и...

inm.com... прасците 

Важно е те да са здрави и силни, за да понесат мадамските ми стремежи и желания. За целта се доверявам на ето този чудесен комплекс от движения.

Баланс

Точно така. Умението да се пази равновесие е изключително важно в ходенето на високи токчета. Та, усъвършенствам баланса ето така.

И накрая: обръщам специално внимание на ходилата, защото те, милите!, понасят цялата тежест на това невероятно приключение. Масажирам ги редовно, по този начин.

Мили момичета, бъдете елегантни, но с едно на ум. Защото обувките с високи токчета могат да ви навредят доста, ако не се грижите краката ви да се чувстват добре в тях. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април