Страховитата хотелска стая на Франкещайн

Ще я откриете в Ледения хотел в Юккасйерви, Швеция
Страховитата хотелска стая на Франкещайн

Да ви кажа честно, точно сега трудно бихте могли да ме накарате да отседна в Ледения хотел (Ice Hotel), разположен в местността Юккасйерви, Швеция. Просто ми е хипер студено, няма майтап. А ужасяващата мисъл, че ще се затворя между четири ледени стени, ме кара да настръхвам цялата. Бъррр :)

Добре, де, в крайна сметка бих се прежалила само да намина за малко през хотела, за да разгледам най-новата му стая.

Защото помещението безспорно е атрактивно и съм убедена, че не малко туристи ще искат да го видят. Накратко, то възпроизвежда едно към едно прочутата лаборатория на художествения персонаж д-р Виктор Франкенщайн.

1135917PINPIN

Ясно е, че тук цялата мебелировка е изработена от лед и сняг и, в същото време, е доста страховита. Наред с леглото, което би трябвало да се смята за кушетка за експерименти, отстрани има и уред за генериране и използване на ток. Токът именно, досещате се, е дал живот на грозноватото чудовище, създадено от доктора. Мутантът, сглобен и зашит от мъртва плът, всъщност не е толкова отблъсващ, а дори може да мине и за красив, но, хайде, да не развалям ужасяващата му репутация ;)

1135918PINPIN

Ледената стая на Франкенщайн, която ще се казва "It's Alive!" ("То е живо" - в буквален превод от английски език), е създадена от екип от млади дизайнери от PINPIN, които искрено се гордеят със своето произведение.

1135920PINPIN

Ами, евала на момчетата, имат иновативно мислене :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май