Релакс зона на седмицата: Magic Mountain Lodge

Потопете се в дивата красота на Южна Америка
Релакс зона на седмицата: Magic Mountain Lodge

Искаме там! Толкова много искаме там, че почти не можем да се сетим за нещо, което не бихме направили, за да си осигурим това пътешествие.

Представете си един хотел в чилийската джунгла, който е неразделна част от нейния пейзаж и всичко изглежда така, все едно някой се е разхождал със скицник в сънищата ви и после ги е обработил на фотошоп.888690Huilo-Huilo

Рустикалната сграда на Magic Mountain е построена от местни занаятчии от околните селища и за направата и е използвано предимно дървен материал. По цялата й външна повърхност се стича водопад, което означава, че дори не е нужно да влизате вътре, за да се насладите на това невероятно творение. Влезете ли обаче, тогава ще имате удоволствието да видите как пред вас се простират целите 60 000 хектара от резервата Хуйло-Хуйло, над който свободно летят орли и кондори.888694Huilo-Huilo

В качеството си на гост ще можете да се отпуснете с игра на голф, дегустация (или злоупотреба с) на местни специалитети и напитки, сауна или пък вана с минерална вода в огромен дървесен дънер.

888693Huilo-Huilo

Ако ви харесва да си представяте, че сте на места, където никога няма да отидете, елате във фейсбук страницата ни, за да помечтаем заедно.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април