Луксозен къмпинг

Да помечтаем за топлите дни, когато ще можем да спим под открито небе
Луксозен къмпинг

Сигурни сме, че ако поне веднъж сте нощували в палатка, сред природата, трудно бихте свързали въпросното преживяване с лукс, нали?

Това в никакъв случай не означава, че къмпингуването не може да бъде комфортно и удобно. Напротив. Да го превърне в такова, например, се е заела една американска компания на име Shelter Co.

Брандът е сравнително нов, но вече печели популярност и фенове отвъд Океана. Основната задача на създателите му е да предлагат прекрасни условия за качествена почивка под открито небе на територията на щата Калифорния.

При заплащане на немалка сума пари, Shelter Coосигуряват пълно къмпинг оборудване, а при желание на клиента, са готови да изготвят специална програма с активности и мероприятия за къмпингуващите.

Ето, например, в каква платка бихте могли да спите, ако решите да се възползвате от услугите на компанията:

794419Shelter Co

Ми, да – има си и нощна лампа, естествено. Все пак в гората става адски тъмно през нощта :)

Като оставим шегата настрана, още сега бихме разпънали платката си на някое тихо и приказно място, далече от града. Но, да, твърде е студено за подобни подвизи.

Докато изчакаме хубавото време за лагеруване обаче, ще се потопим в прекрасния фото албум на Shelter Co. И както се казва, хубавото предстои все пак... 

794420Shelter Co

794421Shelter Co

794416Shelter Co

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май