Есен в Швеция

Тишина, хармония и наситени цветове!
Есен в Швеция

Швеция е страна с красива природа, която те приветства с добре дошъл! Характерните за страната четири сезона носят своята магия на цветове, които не могат да те оставят безразличен, дори и да си видял много места по света.

Швеция е онова място, на което можеш да се потопиш в тишината, спокойствието и да се насладиш на звуците на природата. Ако сте сред мечтателите, творците или авантюристите, които обичат да бродят километри необезпокоявани от никой и нищо, то определено вашата дестинация са многобройните национални паркове в Швеция. На където и да поемете ще сте потопени в тишина, хармония и ще се наслаждавате до насита на невероятните багри на природата.

Именно това ще ви предложи есенния сезон в Швеция. Тук ще можете да се потопите в атмосферата и бита на местното население, да опитате традиционните ястия изобилстващи от риба, която ще гали нежно вкусовите ви рецептори. Нищо чудно да опитате и домашно приготвени канелени кифлички, за които няма човек в света, който да не е чел в книгата "Карлсон, който живее на покрива" на шведската авторска Астрид Линдгрен.

Насладете се на природните пейзажи от видеото и в галерия.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март