Да похапнеш в клоните на дърво

Ей така, защото ни се иска ;)
Да похапнеш в клоните на дърво

Предупредихме ви, че сме фенове на необичайните ресторанти, нали? Е, след като ви показахме това вулканично барбекю-заведение и едва не ви удавихме в това, днес възнамеряваме да ви почерпим в The Redwoods Treehouse.

Мда. Става въпрос за едно супер оригинално място за хранене, построено в клоните на секвоя. Намира се в Северния остров на Нова Зеландия, в непосредствена близост до Warkwort – малко китно новозеландско градче.

Redwoods Treehouse

Оригиналният ресторант е създаден като част от маркетинговата кампания на голяма компания. Впоследствие, правата за стопанисването му са преотстъпени на собствениците на горската площ, където е построен.

Redwoods Treehouse

Всъщност, към днешната дата The Redwoods Treehouse не е действащ. Тук могат да се организират само частни събития и партита, както и бизнес коктейли. Постройката, която много наподобява на пашкул, има потенциал да побере общо 30 гости. До самата конструкция води дълъг дървен мост.

Redwoods Treehouse

Достъпът до местността е ограничен, а посетителите се превозват със специален автобус до заведението. Като звезди :)

Менюто е похвално разнообразно, съобразено с нуждите на мероприятията. Има възможност за похвапне в изправено положение около малки масички, а също и за по-официални и комфортни вечери. Ако сте любопитни, може да разгледате специалитетите тук, а напитките – тук.

Redwoods Treehouse

Що се отнася до на нас, страшно ни харесва идеята да сме на 10 метра от земята и да виждаме пред себе си само дървета.

Мечта. И то каква! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април