Гарантирано: ваканцията ви ще е спортна

Ако изберете тези няколко дестинации за случването ѝ
Гарантирано: ваканцията ви ще е спортна

Дори когато си почиват, колегите от съседния сайт Sportuvai.bg трябва да са сигурни, че разполагат с добри условия за спортуване. Затова, когато настъпи мечтаният им отпуск, те винаги проучват местността, към която са се запътили. Има ли игрище за футбол, басейн, фитнес клуб, парк? Ей такива нещица се питат колегите ни и когато се уверят, че всичките им изисквания са изпълнени, тогава стягат багажа. 

Всъщност, те отдавна са подготвили един кратък списък с най-подходящите места за спортуване в света. Събрали на едно място адреналин, емоция и забавление, следващите дестинации никак не са за подминаване, уверяват ни спортягите: 

Гърция: Скално катерене

Знаете ли, че малкият гръцки остров Калименос е мястото, където приключения дебнат зад всяка скала? Е, вече знаете. Разполагащо с над 2000 катерачески маршрута, райското късче земя е примамлива дестинация за всеки любител на силните усещания.

Миниатюрните селца, сгушени сред високите скали, дават уютно убежище за през нощта и ви зареждат със сила и желание за покоряване на нови и нови върхове. Времето е топло през цялата година, а най-благоприятният период за катерене е октомври.

Филипините: Кайтсърф

Високите вълни и примамливият вятър правят малкия остров Боракай прекрасен избор за любителите на кайтсърфа. Плитка, бистра вода, без водорасли - мечтата на всеки сърфист. Е, можете да се възползвате от приказното място, за което ви говорим. Дали ще наемете апартамент на плажа или ще се усамотите в по-далечна квартира, изборът е ваш. А там със сигурност ви предоставят огромен такъв. В случай, че не разполагате с необходимото оборудване - не се притеснявайте. Училищата и центровете по кайтсърф, намиращи се на острова, ще ви снабдят с всичко необходимо.

Испания: Голф

Слънчева, Южна Испания. Ако сте почитатели на голфа, именно за там е билетът ви, гарантиращ най-прекрасната лятна ваканция. Организирани са редица курсове, които могат да ви превърнат в изпечен голфаджия (дори не смятаме тена, който ще получите). Включените СПА процедури ще направят ваканцията ви още по-приятна и релаксираща.

За още мечтани дестинации колегите ще си разкажат съвсем скоро. Дотогава следете ги на: facebook.com/Sportuvai. Задължително прочетете и ей тези техни статии: 

Спортно приключение - ден втори 

Треньорът Асен Бумбаров: плуването прави децата щастливи 

Най-гъзарските фитнес зали на света 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април