Тъмни улици, фойерверки, колела

Мини слава за фрийстайл колоездачите
Тъмни улици, фойерверки, колела

Искаме да ви направим неми свидетели на една полу-славна, полу-скромна, но много искрена любовна изповед. За пореден път ще се прехласваме пред дързостта и отворения ум на хората, които използват колелата си не само за каране, но и за да дадат своя принос в развитието на екстремния велоспорт.

Интересното в следното видео е, че за разлика от други клипове с велокаскади, тук кадрите са снимани на тъмно и единственото видимо осветление са изхвърчащите от фойерверки искри.

Лично за мен това е опит за разграничаване от всички останали лъскави, фрапиращи, масови видеа на готини пичове, които правят супер яки номера с колелета. Акцентът в настоящото клипче е по-скоро върху индивидуалното преживяване на екстремния спорт. Както и всички трудни мигове, в които каращите се учат да бъдат по-добри в това, което правят.

Именно с това свързвам липсата на силно осветление в кадрите. Тъмната задна уличка представлява човешкото съзнание, което с цената на много грешки натрупва нови знания и умения. Избухващите искри пък са миговете на успех, които човек жъне с цената на много усилия.

Наградата за това, че продължаваме напред и се наслаждаваме на живота :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април