Спортно вдъхновение: куче на скейтборд

Щом домашните любимци спортуват, ние какво чакаме още?
Спортно вдъхновение: куче на скейтборд

Кучето, казват, е най-добрият приятел на човека. Обаче като нищо може да се появи някоя нова приказка от рода на: "Куче на скейтборд да те научи". Но нека оставим поговорките на по-мъдрите от нас. Днес искаме да ви разкажем как едно куче кара скейтборд и други такива работи:)

Всъщност, трябва да ви признаем, че героят на тази история се справя прекрасно и със сноуборда и скимборда (умалено копие на сърфборд). Това е то, чудото Тилман – талантливият английски булдог от САЩ.

По думите на собственика си – Рон Дейвис, чаровният мъник сам се запалил по спортовете на дъски. Всъщност, този интерес в него поражда първото куче на семейство Дейвис – ротвайлер, който обожавал да хапе и бута скейтборди. Същият обаче никога не се научил да кара. За разлика от него, Тилман проявява упорство и се научава сам да балансира върху четирите колела.

През 2008 г. симпатичният булдог печели наградата в телевизионното шоу "Най-страхотното американско куче". Заради атрактивните си умения е включен в реклама на iPhone и е сниман за предавания на телевизиите Animal Planet и National Geographic.

На видеото по-долу можете да видите как Тилман се забавлява със спортове на земя, в морето и на заснежените писти. По всичко личи, че това куче наистина спортува с кеф, нали?

Тогава нека помислим какво нас ни спира да живеем по-активно, щом дори четириногите ни приятели го правят с охота.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май