Спорт според зодията – Риби

Когато се отнася до трениране, рибите имат силна интуиция
Спорт според зодията – Риби

Като по-чувствителни представители на зодиака, Рибите понякога могат да страдат от силно обезверение в собствените си възможности. Това обаче не би им попречило да следват оптималния им здравословен режим. Като натура рибите са по-сензитивни и имат силна вътрешна интуиция. Затова и не е желателно да се хвърлят в спортове с висока интензивност – вместо да ги заредят, те могат да вземат от енергията на представителите на този воден знак. Да се избягва всичко, което граничи с усещането за дискомфорт. Препоръчват се по-интуитивни видове спорт като йога, пилатес и тай-чи, които биха заредили както тялото, така и ума и душата представителите на знака.

Фитнес програма: Танцови занимания като Зумба, хип-хоп или салса са перфектни за тази зодия. Разбира се, досегът с водата много зарежда Рибите, затова всякакви спортове в и около вода са препоръчителни – плуване, водна гимнастика, сърф.

Тайна за успех: Винаги се вслушвайте се в тялото и интуицията си. Само вие сте в състояние да разберете какво е наистина във ваша полза.     

 

Вижте какво вещаят звездите и за останалите зодии:

Спорт според зодията – Овен

Спорт според зодията – Телец

Спорт според зодията – Близнаци

Спорт според зодията – Рак

Спорт според зодията – Лъв

Спорт според зодията – Дева

Спорт според зодията – Везни

Спорт според зодията – Скорпион

Спорт според зодията – Стрелец

Спорт според зодията – Козирог

ключови думи:
зодия риби спорт хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април