Скачай за здраве!

Цяла фитнес зала само в чифт обувки
Скачай за здраве!

Какво е канго?

Канго Джъмпс е вид аеробика, който се практикува със специални обувки. Първоначално те били създадени като средство за рехабилитация. През 90-те обаче обувките били представени на спортно шоу. От тогава започват да се използват за интензивни, високо мотивиращи тренировки.

Всяко движение е специално разработено да предизвика тялото да изгради стабилна мускулатура и издържливост. Тренировките непрекъснато се модернизират. Най-новата програма е насочена към подрастващите и световния проблем със затлъстяването. Kangoo Discovery Program е създадена за деца и тийнейджъри над 5-годишна възраст. Програмата цели да изгради чувство за координация, издържливост и добро телосложение.

Защо да предпочетем Канго-то пред другите спортове?

Не изисква много време. В натовареното ежедневие не е много лесно да се отдели време за спортуване. А с Канго Джъмпс са ви необходими само обувките и две любими песни веднъж дневно, за да поддържате тялото си във форма.

Не изисква строги диети. Дори напротив. Знаем, че въглехидратите за враг №1 на отслабването. Те обаче трябва да присъстват в ежедневното ни меню, за да бъдат пълноценни Канго тренировките.

Не изисква много средства. Чифт Канго обувки струва между 300 и 450 лв. Замислете се - съществува ли уред, който да натоварва цялото тяло, да е лесно преносим, да не заема почти никакво място и да се вмести в тази сума!

Сближава хората. Почти няма зала, която да не предлага групови тренировки по Канго Джъмпс. Освен че ще завържете нови приятелства, можете да прекарате време заедно с любимите си хора. И същевременно да градите мечтано тяло!

Всеки може да скача! Различните модели обувки са разработени така, че да се използват от хора на всякаква възраст, без значение от килограмите. Интересната визия на тези "кенгурски чудеса" буди желанието на малки и големи да оставят телефони и таблети и да опитат нещо ново и полезно.

Прави ви щастливи! Ендорфинът, по-известен като "хормон на щастието", се отделя в големи количества при активна спортна дейност. Затова след Канго тренировка, подскачащите като кенгуру не чувстват умора, а удоволствие и енергичност.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май