Пияният майстор?

Литовска версия
Пияният майстор?

През далечната 1978 година излиза един филм, който е толкова далеч от истината, че няма накъде повече. Не съществува житейска ситуация, в която е добра идея да се натряскаш, преди да влезеш в ръкопашна (или каквато и да било друга) схватка. Това е емпирично доказано толкова много пъти, колкото алкохолни милилитра има в складовете на един средностатиститески винпром, повдигнати на степен броя на пациентите, минаващи през черепно лицевата хирургия на Пирогов в рамките на годината.

И ако в "Пияният майстор" ни убеждават, че има пиянският боен стил и той е яката работа, то за щастие в платформите за видеосподеляне има достатъчно алтернативни късометражни заглавия, които ни показват суровата действителност.

Следва едно от тях. На него не само можете да видите реалните отражения на алкохола върху координацията, баланса и пространствената ориентация на субектите, но и значението, което житейският опит има за крайния резултат от ръкопашния дуел. Не можем да останем равнодушни пред категоричния начин, по който по-възрастният от двамата участници взема надмощие в боя и дори успява да попуши и поговори по телефона междувременно. А вие си правете съответните изводи и или не злоупотребявайте, или кротувайте, а най-добре – и двете едновременно.

За още нагледна поучителност, заповядайте на https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май