Отслабвайте с Пилатес

40 минути тренировка за изгаряне на мазнини
Отслабвайте с Пилатес

В случай, че искате да стегнете тялото си и в същото време да изгорите излишните мазнини ви предлагам комбинирана тренировка между Пилатес и йога.

Йогата ще ви осигури сила, равновесие и гъвкавост. Благодарение на системата Пилатес ще се освободите от досадните болки в тялото причинени от многобройните часове седене пред компютъра. Комбинацията от двете ще ви осигури изгаряне на калории и постигане на красиво и хармонично тяло.

Системата ще ви даде отличен тонус и перфектно състояние на мускулатурата на тялото, което ще ви помогне да изваяте красиви и издължени мускули. В същото време ще имате възможност и да релаксирате пълноценно от напрежението натрупано през дългия работен ден.

Подходяща е да я практикувате и като сутрешна гимнастика преди да вземете душ и да тръгнете на работа. Единствено ще трябва да станете с 40 минути по-рано от обикновено, но ползите които ще усетите след 2 седмици практика ще са повече от завидни.

Тази тренировка има невероятен ефект за изчистване на токсините от организма, особено ако пиете топла вода на гладно в малките паузи между упражненията.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май