Отново си карам и отново си светя...

Този път на скейтборд
Отново си карам и отново си светя...

Преди малко по-малко от година ви запознах с озаряващата история на един сноубордист, който хем си караше, хем си светеше в тъмното. Не след дълго това се превърна в един от най-четените материали в сайта, като под "четени" имам предвид по-скоро "гледани", защото в него имаше твърде малко текст и доста повече зрелище.

Днес съм ви приготвил едно видео, което може би не е чак толкова внушително, но отново е на дъска и отново е светещо. Дъската този път е скейтборд, а светлината излиза именно от нея, а не от нейния водач (нямам по-добра дума, извинете ме). Клипът е дело от чешката компания Samadhi Production, а режисьор и главен герой в него е Ян Минол.

А най-готиното е, че за заснемането е използван хеликоптер с дистанционно управление, а това дава много добър поглед върху случващото се. Самото случващо се може би не е сред най-динамичните кадри в кинематографията, но пък е очарователно посвоему. Какво ли не бих дал за едни точно толкова пуста нощ, в която градът да си е само и единствено мой...

Ето и един бонус видеоклип за желаещите да хвърлят един малко по-задкулисен поглед върху процеса на заснемане.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май