Най-секси танцът на планетата

Теория и практика на туъркинга
Най-секси танцът на планетата

Длъжни сме да ви предупредим най-напред, че видеото, което ще ви покажем след малко, съвсем не е за мъже със слаби сърца :)  Всъщност, то не и за нестабилни в кардиологично отношение жени. Точно така, въпросният клип има потенциал да разтупти сърдечния ви орган, при това - яко! 

Накратко, ето какво ви предстои да видите: една безумно секси туъркинг хореография, демонстрирана любезно от няколко горещи мадами.

За тези от вас, които не знаят, поясняваме: туъркинг е хип-хоп танц, който се осъществява усилено и предимно със седалището. С две думи, дупето яко се поклаща напред-назад в ритъм. Заради специфичните си движения, той често се сравнява с различни африкански танци. Широко популяризиран е в САЩ през 2000-та с парчето "Whistle While You Twurk" на хип-хоп дуото Ying Yang Twins, а впоследствие много дами отвъд Океана започват да го танцуват. Днес младата изпълнителка Майли Сайръс упорито се опитва да го превърне в своя запазена марка. Друг е въпросът дали успява...

Едно е  ясно -  туъркингът е натоварен със сексуален заряд и има за цел да привлече вниманието на противоположния пол. Ето така:

Ха! Какво ще кажете, м? Интересното е, че напоследък в страната на неограничените възможности гледат на демонстрирания танц като на добър начин за поддържане на физическа активност :) Не ви препоръчваме обаче да го практикувате, ако ви измъчват проблеми с кръста или гърба, защото яко може да пострадате.

Иначе, този денс стил си има и своите безспорни достойнства - няма как, гори калории и може да спомогне за оформяне на глутеусите :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април