Най-добрите тренировки за сваляне на килограми

Най-добрите тренировки за сваляне на килограми

Навярно искате да изгаряте калории с най-малко усилия. Това няма как да стане, но ето няколко тренировки, които са ефикасни. Ще се изпотите малко, но ще има ефект.

Бягане. Този спорт изгаря най-много калории. При бягане с 10 километра в час, за 1 час вие ще изгорите 986 калории. Все пак бягането не е чудотворно и не може да изгори всичките калории, които сте набавили през деня. Например 1 биг мак от макдоналдс съдържа 900 калории. Сметнете заслужава ли си да изядете 1 хамбургер и после да трябва да бягате 1 час да го изгорите?

Ролери. Това приятно и не толкова натоварващо забавление изгаря много калории. За 1 час каране на ролери изгаряте 919 калории.

Таекуондо. Това е най-разнообразния и най-натоварващия боен спорт. Той ще ви научи да се защитавате при опасности и ще изгаряте калории. 1 час таекуондо ще изгори 900 калории.

Плуване. Този спорт е много полезен, защото развива почти всички мускули в тялото. Трудно ще ви е да плувате 1 час, но ако го направите ще изгорите 860 калории.

Футбол и Баскетбол. За тези спортове е характерно, че постоянно трябва да тръгвате и да спирате, да спринтирате. То ще ви помогне да изгорите 800 калории.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Вижте още: Чудовищна тренировка с дъмбел.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април