Музика, която (не) става за спортуване

Колегите от Sportuvai.bg споделиха с нас 5 парчета, на които може да се извършва всичко друго, но не и тренировъчна дейност :)
Музика, която (не) става за спортуване

Големи шегаджии се оказаха другарите ни от съседния сайт Sportuvai.bg, ей! През по-голямата част от времето са тихи и смирени, но когато дойде празникът на шегата, изведнъж се развихрят и просто не можеш да ги спреш. Непрекъснато ни замерят със закачки и смешни материали отсреща. 

Специално за нас и за своите читатели, например, спортягите спретнаха една първоаприлска класация от сингли, твърде неподходящи за извършването на фитнес активности. 

Подборът на песните бе дълъг и мъчителен, но в крайна сметка завърши със селекцията на тези 5 музикални произведения: 

Ивана - Нещо нетипично

Първото предложение би ви устройвало перфектно, ако... решите да се посветите на най-новата олимпийска дисциплина 4 чашки х 100 грама, сещате се за какво иде реч. Но тази песен едва ли ще провокира спортния ви хъс... 

Красимир Аврамов - Loving you this way

Следващото парче е подбрано специално за хората, трениращи бягане през глава (за по-големите ентусиасти може да се добавят и препятствия). Готови... на старта... слушайте!

Beethoven Symphony No.9

Тук няма и какво толкова да ви разясняваме. Набрали сте скорост и сте навъртели километраж от предишното предложение. Следва да пуснете следващото и да завиете към най-близкия фитнес за една вълнуваща кардио тренировка.

Тород Колев - Камион ме блъсна

Имайки предвид предните парчета, знаем, че вече няма шанс да намалите скоростта. И все пак внимавайте при пресичането на улиците... или по-скоро при препускането през тях.

Винаги съществува възможност да ви блъсне камион, а още по-голяма е вероятността да ви сгази трактор. Приятно слушане и поздрав за всички велосипедисти!

Mlyk! - Murzi me 

Накрая горещо ви препоръчваме да чуете това не толкова известно, но изключително мотивиращо парче ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май