Мръсните момичета могат да тичат

И го правят :)
Мръсните момичета могат да тичат

Не мога да кажа, че съм най-големият фен на женските партита. Е, от време на време се събирам по женски с най-добрите ми приятелки, но го правим рядко. По принцип, гледаме да не изолираме момчетата от заниманията си. Защото мъжкото присъствие носи различна и готина емоция на всяко забавление.

Все пак, едва ли ще откажа да присъствам на някое оригинално дамско мероприятие. А колкото по-мръсно е то, толкова по-добре :)

Е, не ме разбирайте погрешно, де. Под "мръсно" нямам предвид забава със стриптийзьори, "съблечени" като пожарникари, а преди всичко – изморителен и ползотворен маратон с многобройни препятствия. Какъвто, например, е "Dirty Girls".

Интересното състезание се провежда от известно време в САЩ, почти навсякъде в страната на неограничените възможности. В него мога да участват само мадами – няма възрастови ограничения, но е препоръчително участничките да са здрави и физически и психически подготвени за яко тичане. Защото целта им е да пробягат 5-километров маршрут, пълен с различни по трудност изпитания – ходене по въжени мостове, спускане по надуваеми пързалки, бягане (или по-скоро - газене) в кал и т. н.

928504Dirty Girls/Facebook

Участието в надбягването струва между 65 и 100 долара и варира според локацията, на която се провежда. Събитието предлага тонове чудесни емоции, много смях, зареждащи с енергия храни и напитки, както и свежа музика.

928502Dirty Girls/Facebook

А най-готиното е, че част от събраните пари отиват за подпомагане на благотворителна организация срещу рака на гърдата.

За жалост, не съм чувала такъв маратон да се случва и у нас, но нищо не ни пречи да си спретнем такъв, нали, момичета? Междувременно, елате да потичаме цивилизовано в синия стадион :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май