Луд кара колело наопаки

Но за сметка на това пътят е стръмен, мокър и с остри завои
Луд кара колело наопаки

Да, да, всеки от нас познава поне един луд човек, който е толкова луд, че на моменти дори сам се плаши от себе си. Хайде сега на бас, че чак толкова луд човек като норвежеца Ескил Ронингсбакен не познавате. Само му вижте името на какво прилича.

Та, да вземе палавият Ескил, че да яхне доброто старо колело наобратно. И не само да го яхне наобратно, ами отгоре на това и да го подкара. Да го подкара по мокър път. Надолу. Със скорост от 80 километра в час. Ама вижте го, че носи каска, ще кажете вие. Главата му е най-безполезната част от тялото, ще ви отвърна аз.

При все това е видно, че тя се справя сравнително добре с моторните си функции, защото идиотът Ескил успява да управлява велосипеда си завидно добре по стръмния път, което ще рече, че не излита нито веднъж от него. А завои не липсват. Нито пък коли. Казват, че и вятърът там бил от силните.

А вие си мислехте, че познавате поне един луд човек...

ключови думи:
колело лудост

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 30.12.2013 | 12:49
    Аз се обзалагам че пътя по който се кара този велосипед е между Милано и Бормио, през прохода Пассо дел Стелвио в Италия-познах ли
  • 1
    от Не е посочен | 30.12.2013 | 12:48

    Аз се обзалагам че този път по който се кара велосипеда е между Милано и Бормио през прохода Дел Стелвио в Италия-познах ли- много яко клипче

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април