Котката ми велосипедира по-добре от теб

Образно казано
Котката ми велосипедира по-добре от теб

Очевидно този сайт се списва от кучелюбци. То не беше храна по кучето, не бяха истории за куче-маратонец, на скейтборд също покатерихме едно псе, разнищвахме упражнение с кучешки характер, включихме приятелите в йога сесията и като цяло тенденцията е за вечна и неразделна любов.

А за котките – почти нищо, но от сърце. С което се опитвам да кажа, че и писани обичаме, но те просто не са чак толкова податливи на манипулация, че да бъдат въвлечени в разни интересни занимания от спортен характер. Вижте, в яденето ги бива, но пък последният ни опит да накараме една котка да позира с херинга на физиономията завърши фатално... за херингата.

Днес обаче попаднахме на един видеошедьовър, озаглавен "My Cat Can Ride A Bike Better Than You Can”, или "Котката ми може да кара колело по-добре от теб" в свободен превод от английски език. Главни герои в нея са котето MJ и нейният стопанин Руди Илайъс, а действието се развива по улиците на Филаделфия с помощта на велосипед. Реално клипчето не показва атлетическите умения на животинката, но пък много добре демонстрира нейната (неговата?) привързаност към стопанина. Абе, готино е, гледайте го!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 23.10.2012 | 18:50
    много е доброоооо!!! <3

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май