Какъв спорт трябва да тренирате според зодията

Всеки знак в зодиака управлява определени части от тялото, които от своя страна оказват влияние върху вашето здраве и това как трябва да се упражнявате
Какъв спорт трябва да тренирате според зодията

Още по темата

Всеки знак в зодиака управлява определени части от тялото, които от своя страна оказват влияние върху вашето здраве и това как трябва да се упражнявате. Питали ли сте се някога защо винаги си ранявате коляното или защо в басейна се чувствате толкова естествено? То може да бъде повлияно от вашия знак.

Овен: главата, мозъка, очи, лице и мускулите

Тренировката идва естествено за вас, тъй като тя повишава настроението ви и намалява стреса. Изглежда, че се наслаждавате на интензивност и потене. Но внимавайте какво правите, невнимание може да доведе до подутини и натъртвания или дори наранявания на главата. Спортовете, които трябва да търсите, са тенис, моторни спортове, футбол, колоездене, вдигане на тежести и фехтовка.

Телец: шията, гърлото, щитовидната жлеза, гласните струни и сливиците.

Телците обичат комфорта и спорта може да изглежда скучна занимавка. Но вие сте склонни към наддаване на тегло, като с напредване на възрастта това може да се превърне в проблем. Прости неща като разтягане и леки упражнения за укрепване ще работят при вас. Избягвайте супер-конкурентните спортове.

Дейностите, които могат да ви харесат, са лек джогинг, тенис, уиндсърфинг, крос-кънтри и ориенталски танци. Природата ще ви мотивира, така че ходенето пеша или с велосипед е добро за вас. Слушането на музика също ще добави удоволствие, за да се упражнявате. Тъй като обичате да сте си у дома, закупуването на оборудване за тренировка всъщност е много добра идея.

Близнаци: длани, ръце, бели дробове и нервна система

Типичният Близнаци (ако това е възможно дори) е в движение през цялото време, така че обикновено вашият всекидневен начин на живот помага да ви е удобно и да спортувате. Трябва да избегнете скуката и рутината и е малко вероятно да се придържате към нещо, което не е умствено стимулиране. Включването на музиката и социална дейност във вашата тренировка също ви държи мотивирани.

Избягвайте повърхностно дишане и не прекалявайте, тъй като белите дробове са доста чувствителни. Груповите упражнения и спортната гимнастика са добър избор. Също така, тъй като близнаците се радват на спорта с партньор, всички спортове, изискващи партньор, са подходящи за тях.

Рак: гърди, гръдната кост, стомаха, храносмилателната система

Ангажиментът е в природата на Раците, те са в състояние да се захванат с един спорт /физически упражнения/ и да се ангажират с това за дълго време. Водните спортове са прекрасни за вас.

Лъв: сърце, горната част на гърба, гръбначния стълб и аортата

Лъвът обожава спорта и отдиха и всъщност спортът и фитнесът са естествени за тях. Редовните упражнения са добре за кръвообращението ви, но избягвайте претоварването, особено в горната част на гърба си. Лъвовете (особено мъжете) са склонни към сърдечни пристъпи, така че ходенето или бягането на чист въздух укрепват кръвоносната система. Дейности, които работят за вас, са пилатес, танцови двойки, както и всяка дейност, където можете да се покажете.

Дева: симпатиковата нервна система, далака и храносмилателната система

Като цяло Девите обичат да са във форма, но интересът и вероятно идва от желанието да бъдат идеални и от суетата им. С привидно безкрайна енергия се повлияват добре от участието на цялото тяло, така че спортове като колоездене, футбол и хокей могат да ги заинтересуват. Обичат да бъдат навън, така че го имайте предвид. Вонящият салона не е добра идея. Те обикновено са много силни и спортовете за издръжливост също работят добре за тях.

Везни: кожа, лумбалната област, бъбреци, и седалището

Везните трябва да се съсредоточат върху организираната и нежна физическа подготовка, така че фитнес в луксозен здравен клуб е подходящ за тях. Пързаляне с кънки и голф са физическите опции за тях. Трябва да избягват вдигането на тежки предмети или нещо, което може да доведе до стрес за долната част на гърба.

Скорпион: репродуктивната система, полови органи и отделителната система.

Скорпионите са интензивни, така че е добре да се включат в напрегнати, конкурентни, както и сериозни фитнес дейности с интензивно движение. Подходящите спортове са бокс, бойни изкуства, триатлони и бягане на дълги разстояния, пропуснете йога.

Стрелец: черния дроб, бедрата и седалищния нерв

Стрелците се нуждаят от много упражнения, за предпочитане са дейностите на открито. Със силните им краката и бедрата, ските и колоезденето са добри варианти. Съсредоточете се върху участъци, които изграждат гъвкавост в прасците, за да се избегне напрежение на гърба.

Козирог: кости (скелетна структура), стави, колене и зъби

Козирозите не очакват незабавно удовлетворение - издръжливостта в водеща. Вашия знак управлява костите и ставите, трябва да се движите редовно, за да се избегне чувството за схванатост. Туризмът и скалното катерене са добър вариант. Бягане, ходене, каране на велосипед са идеални за Козирог. Просто бъдете внимателни с коленете си.

Водолей: кръвоносната система, глезените, тaлията и пищялите

Водолеите не обичат да се чувстват ограничени, така че колкото по-странни са упражненията, толкова по-вероятно е да бъдат заинтригувани. Екстремните спортове са подходящи, но танците също работят добре, защото има свободата на движение. Бягането на дълги разстояния и триатлоните са добра идея за вас, тъй като вие сте в свой води. Подобряване на циркулацията е от ключово значение, така че опитайте дейности като бягане и плуване.

Риби: имунната система

Вашият знак не е много спортен, така че избягвайте интензивни натоварвания. Опциите като йога, танци и фитнес за намиране на баланс и мир са подходящи за вас. Водните спортове, особено плуване и сърф, са идеални за вас, защото водата е почти естествено местообитание за Рибата.

ключови думи:
зодия спорт

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април