Как звездите се подготвиха за Деня на благодарността?

С тренировки, разбира се
Как звездите се подготвиха за Деня на благодарността?

Най-накрая! Прословутият Ден на благодарността дойде. За ваша информация, американците го празнуват ежегодно всеки 4-ти четвъртък на месец ноември. В Канада са малко по-бързи: събират се да си "благодарят" във втория понеделник на октомври :)

Известно е, че за хората отвъд Океана този празник често се възприема като по-важен дори и от Коледа и е очакван с огромно нетърпение. Звездите също се подготвят с дни преди настъпването му. А голяма част от тази подготовка се изразява в... трениране. Ами, да! Знаейки, че преяждането е напълно възможно в този период от годината, популярните личности правят всичко възможно предварително да ограничат последиците от евентуално нездравословно отношение към храненето.

Та, ето как се изпотиха няколко известни мадами броени дни преди Благодарствения ден:

Фърги, която стана мама съвсем наскоро, потича заедно с личния си треньор в Лос Анджелис. Със слушалки на ушите (склонни сме да предположим, че в плейлиста ѝ задължително присъстват парчета на "The Black Eyed Peas"), звездната мацка изглеждаше изключително концентрирана и отдадена на заниманието си.

1121623Just Jared

Хилъри Дъф пък намина през фитнес залата, където остави разочаровани няколко празни калории, а в замяна си взе щипка самочувствие и добро настроение.

Любимата ни актриса Еми Росъм не се изплаши от дъждовното и студено време и отиде да потренира на открито. Завиждаме ѝ за сексапилната екипировка, честно :)

1121627Instagram/Emmy Rossum

Супермоделът Рози Хънтингтън-Уайтли също се отби във фитнес клуба, за да се раздвижи качествено...

1121625Just Jared

Браво на тези момичета! Съветът ни е да се вдъхновите от личния им пример и да поспортувате през следващите дни. Е, у нас си нямаме Ден на Благодарността, но и един Никулден е достатъчен, за да развали добрите ни фитнес намерения :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май