Зад всяка успяла жена стои секси дупето й и мотивацията й за постигането му!

Зад всяка успяла жена стои секси дупето й и мотивацията й за постигането му!

   Знаем, че искаш перфектно тяло, но все не ти остава време да потичаш в парка или да прекараш един час във фитнеса. Ето защо сме ти подготвили много лесен и бърз едномесечен график, с който ще преобразиш дупето си, ще стегнеш краката и ще забележиш как дрехите ти стоят по различен начин. Ето и какво представлява 30-дневното предизвикателство за стегнато дупе: 

1912250

1 - клякания.

Сериозно натоварват бедрата и седалищните мускули. Стреми се при клякане да образуваш прав ъгъл между бедрата и прасците, както и да държиш гърба в права линия, без да образуваш дъга. През първите дни прави упражнението пред огледалото, за да коригираш стойката.

2 - повдигания на таза.

Легни на пода с крака, свити в коленете. Пусни ръцете покрай тялото за допълнителна опора и започни бавно да повдигаш таза. Вдигни го колкото можеш по-нагоре, но изпълнявай упражнението бавно и стегнато. Пускането надолу също трябва да е бавно, за да не се нараниш.

3 - напади.

Застани в изправен стоеж и започни да правиш напади напред последователно с левия и с десния крак. Стреми се да образуваш прав ъгъл с коленете си.

     Идеята е всеки ден да увеличаваш бройката на повтаряния на упражненията. Ако започнете с 5 клякания, 5 повдигания на таза и 5 напада днес, то утре се очаква да направите по 10 повторения от всяко едно. Но не забравяй най-важното – Бъди редовна, бъди постоянна, за да постигнеш резултати! След 30 дена ще забележиш промяната и ще бъдеш доволна от себе си!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април