Жена отслабва благодарение на Фейсбук

Жена отслабва благодарение на Фейсбук

Най-важното

За 25-годишната Кристина Тейлър популярната социална мрежа Фейсбук се оказва повратен момент в нейния живот. Тя решава да промени начина си на живот и отслабва с над 40 килограма, благодарение на най-популярната социална мрежа.

Като малка Кристина е тренирала бягане и аеробика, но когато влиза в гимназията, подобно на много американци, зарязва спорта и здравословния начин на живот и започва да живее извън здравословните рамки. Тя се храни с вредна храна, богата на мазнини, сол и захар и намалява движението до минимум. След като завършва гимназията, тя започва работа, която намалява още повече движението и не и оставя време да се храни здравословно.

Моментът, в който тя решава да се промени и да отслабне е малко странен. В една нормална за нея вечер, в която тя стои пред компютъра и разглежда новините във Фейсбук, тя попада на група за отслабване. В нея тя чете съвети на хора, които са се преборили с наднорменото тегло и се мотивира и тя да започне да тренира. Тя е била вдъхновена от снимките, които се публикуват в тази група. Там тя вижда невероятни промени и си поставя за цел и тя да се промени.
1399254fitbie.com
Тя започва да се интересува от тренировки, диети и съвети за отслабване и започва много сериозно да спазва всичко. 2 месеца по-късно, тя т отслабнала с над 10 килограма, а 10 месеца след началото на нейната битка с килограмите, тя вече тежи 58 килограма, с над 40 килограма по-малко от началото.

Но това не я спира, тя продължава да се интересува от тази тема и дори създава група във Фейсбук, където тя дава съвети на хора, които искат да отслабнат. По настоящем тази група има над 1700 последователи. Тя споменава, че много иска да помогне на хората да постигнат това, което тя е постигнала.

Ето съветите на Кристина:

- Бъдете винаги подготвени. Дрехите за тренировка трябва да са винаги готови да се използват, а здравословна храна винаги трябва да има в дома ви.

- Вдигайте тежести. Кристина обяснява, че бързото и отслабване се дължи на тежестите, които е вдигала по време на засилените и тренировки.

- Намерете си компания. В никакъв случай не тренирайте сами, а си намерете другарче, с което ще тренирате.

Вижте още: Жена свали 8 килограма за 1 месец.

Вижте още: Жена свали 40 килограма.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май