Дядо Колело се гаври с Коледата ти

Защото е палав изрод, особено по Бъдни вечер
Дядо Колело се гаври с Коледата ти

"Сняг на облаци се вдига.

Дядо Коледа пристига

в златна хубава шейна

чак от Стара планина."

Ето такива коледни сюжети харесваме ние. Защото Дядо Коледа е палав изрод. Палаво се е вмъкнал в дома ви и още по-палаво разнася някакви безсмислени подаръци в черен найлонов чувал за смет с евентуалната цел да ви ги остави под елхата.

И ако това не ви се струва достатъчно изродско, изчакайте момента, в който палавникът забелязва оставеното до елхата от мама и тате ново-новеничко колело. Това е моментът, в който всякакви шейни, елени и тем подобни примитивни средства за придвижване губят значение за белобрадия кретен и всичко отива по дяволите. Ще намерите колелото си на сутринта, но как...

Ако оставим всякакъв майтап настрана, трябва да ви кажем, че видеото е заснето от Rocky Mountain Bicycles с пожелания за един щастлив и безавариен празничен велосезон. В костюма на Дядо Коледа влиза Морган Тейлър, докато велосипедът се управлява не от него, а от Джеф Гълевич.

В ролята на колелото - Altitude 770 MSL Rally Edition. Съветът ни е ако ще си го поръчвате, да не е за Коледа, че не се знае в какво състояние ще го заварите.

ключови думи:
Дядо Коледа колело

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април