Дяволът кара скейтборд

Демоничните фрийстайл умения на Го Мияги
Дяволът кара скейтборд

Би било повече от наивно да допуснем, че има Дявол. Още по-наивно би било да допуснем, че ако имаше такова нещо като Дявол, то той би си губил дяволски ценното време с незначителен за световната мизерия спорт като карането на скейтборд. Просто се опитвам да успокоя суеверните от вас и да кажа, че заглавието ми е подвеждащо и породено изцяло от желанието да създам повече драматизъм още от самото начало.

Го Мияги е съвсем обикновен човек като мен и вас, с тази разлика, че ние сме българи, а той е японец. Един изключително мистериозен японец. Той няма официален уебсайт, а фен-страницата му във facebook е по-зле поддържана от собствената ми брада по време на летен отпуск. Последната публикация на нея направена преди повече от година, а информацията за нейния патрон е... меко казано отсъстваща.

Това е причината, поради която можем да кажем твърде малко неща за Го Мияги. Друга е причината, която ни кара да искаме да кажем изключително много за него. Го Мияги кара скейт като демон (защото се разбрахме, че такова нещо като Дявол не съществува). Знаем, че първата му поява е в скейт филма на японския режисьор Дайсуке Такахаши Subspieces:

Това по-долу пък е последното му видео, публикувано преди броени дни в в YouTube. Диаболично...

ключови думи:
дявол скейтборд

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април